Citytrip Abu Dhabi met bezoek aan het nieuwe Louvre

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Heb je altijd al Abu Dhabi willen zien, maar weet je niet goed waar te beginnen? Grijp dan nu je kans, want een citytrip naar Abu Dhabi is momenteel extra voordelig dankzij deze tijdelijke aanbieding. De vluchten, transfers en het verblijf hebben we al voor je geregeld. Ook een uitstapje naar het gloednieuwe museum Louvre Abu Dhabi is inbegrepen. Voor de rest ben je vrij om deze stad zelf te verkennen. Toch liever wat meer begeleiding? Dan werken we met plezier nog wat extra activiteiten voor je uit. 

Je citytrip, praktisch

Je citytrip bestaat uit vijf dagen Abu Dhabi, inclusief de vluchten heen en terug vanuit Brussel. Op de luchthaven wacht je een privétransfer die je naar je hotel brengt. Je installeert je in luxeresort St. Regis Saadiyat Island, waar je vier nachten verblijft. Het uitgebreide ontbijtbuffet is inbegrepen. Je krijg van ons ook toegangstickets om het gloednieuwe museum Louvre Abu Dhabi te gaan bewonderen. Voor de rest ben je vrij, maar als je wil helpen we je uiteraard graag de rest van je tijd in te plannen. Op het einde van je citytrip brengt je privétransfert je naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Brussel.
<div style="text-align: justify;">Je citytrip bestaat uit vijf dagen Abu Dhabi, inclusief de vluchten heen en terug vanuit Brussel. Op de luchthaven wacht je een privétransfer die je naar je hotel brengt. Je installeert je in luxeresort St. Regis Saadiyat Island, waar je vier nachten verblijft. Het uitgebreide ontbijtbuffet is inbegrepen. Je krijg van ons ook toegangstickets om het gloednieuwe museum Louvre Abu Dhabi te gaan bewonderen. Voor de rest ben je vrij, maar als je wil helpen we je uiteraard graag de rest van je tijd in te plannen. Op het einde van je citytrip brengt je privétransfert je naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Brussel.</div>

St Regis Saadiyat Island Resort Abu Dhabi

<div style="text-align: justify;">
<form action="./hotel-informatie-beschikbaarheid.html" data-dpmaxz-fid="1" id="form1" method="post">
<p>Dit sublieme vijfsterrenhotel is hét adres in Abu Dhabi voor een strandvakantie. Je verblijft er op een wondermooi natuurlijk eiland, aan een eindeloos wit zandstrand van bijna 10 km lang. Het hotel wordt omgeven door riante tuinen en bevindt zich naast de vermaarde Saadiyat Beach Golf Club. Het stadscentrum van Abu Dhabi ligt op 10 minuten rijden. De omgeving is ronduit adembenemend met een fantastisch golfterrein en superbe witte zandstranden. Een verleidelijk, magisch oord, rustgevend en stimulerend. Bekijk hier <a href="https://www.youtube.com/watch?v=k_UnGA36xHQ" target="_blank">een filmpje</a><a href="https://www.youtube.com/watch?v=k_UnGA36xHQ" target="_blank"> </a>van het hotel.</p>
</form>
</div>

Dit sublieme vijfsterrenhotel is hét adres in Abu Dhabi voor een strandvakantie. Je verblijft er op een wondermooi natuurlijk eiland, aan een eindeloos wit zandstrand van bijna 10 km lang. Het hotel wordt omgeven door riante tuinen en bevindt zich naast de vermaarde Saadiyat Beach Golf Club. Het stadscentrum van Abu Dhabi ligt op 10 minuten rijden. De omgeving is ronduit adembenemend met een fantastisch golfterrein en superbe witte zandstranden. Een verleidelijk, magisch oord, rustgevend en stimulerend. Bekijk hier een filmpje van het hotel.

Het Louvre Abu Dhabi: gloednieuw prestigeproject

In 2007, besloten Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten de handen in elkaar te slaan om een nieuw cultureel project op te starten. Zo ontstond het Louvre in Abu Dhabi. Tien jaar later, in november 2017, werd dit indrukwekkende nieuwe museum door de Franse president Macron ingehuldigd. Het kostte één miljard euro om het te bouwen. Het ontwerp is van de hand van Franse toparchitect Jean Nouvel, en beeldt een stad uit. 55 witte gebouwen worden overdekt door één impressionante koepel, gemaakt uit 7850 sterren. Die sterren laten zonlicht door, waardoor er een regen van lichtvlekken ontstaat.
<div style="text-align: justify;">In 2007, besloten Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten de handen in elkaar te slaan om een nieuw cultureel project op te starten. Zo ontstond het Louvre in Abu Dhabi. Tien jaar later, in november 2017, werd dit indrukwekkende nieuwe museum door de Franse president Macron ingehuldigd. Het kostte één miljard euro om het te bouwen. Het ontwerp is van de hand van Franse toparchitect Jean Nouvel, en beeldt een stad uit. 55 witte gebouwen worden overdekt door één impressionante koepel, gemaakt uit 7850 sterren. Die sterren laten zonlicht door, waardoor er een regen van lichtvlekken ontstaat.</div>

Wat kun je nog doen in Abu Dhabi?

<div style="text-align: right;">In Abu Dhabi zijn er verschillende bezienswaardigheden, naast uiteraard het Louvre en het strand aan het hotel. Wat denk je bijvoorbeeld van Corniche Road, een enorme wandelboulevard om over te flaneren langs restaurants, parken en stranden. Of het Yas Marina Formule 1 Circuit voor de raceliefhebbers. De Sheikh Zayed Moskee, de grootste Moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, mag uiteraard ook niet ontbreken. Liefhebbers van sportauto’s en snelheid moeten themapark Ferrari World Abu Dhabi zeker bezoeken. En shoppen kan onder andere in de Al Raha Mall. Je ziet: geen tijd voor verveling!</div>
In Abu Dhabi zijn er verschillende bezienswaardigheden, naast uiteraard het Louvre en het strand aan het hotel. Wat denk je bijvoorbeeld van Corniche Road, een enorme wandelboulevard om over te flaneren langs restaurants, parken en stranden. Of het Yas Marina Formule 1 Circuit voor de raceliefhebbers. De Sheikh Zayed Moskee, de grootste Moskee in de Verenigde Arabische Emiraten, mag uiteraard ook niet ontbreken. Liefhebbers van sportauto’s en snelheid moeten themapark Ferrari World Abu Dhabi zeker bezoeken. En shoppen kan onder andere in de Al Raha Mall. Je ziet: geen tijd voor verveling!

Zin om te vertrekken?

Deze aanbieding is geldig voor een verblijf in de periode 08/01-14/03/18. (Andere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, maar vallen in een andere prijsklasse.)
Contacteer ons vrijblijvend om de beschikbaarheid te kennen in de periode van jouw keuze.
Vragen? Stel ze gerust! We helpen je graag.

Transeurope/GoChic: AUHPGC01
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1549

inclusief vluchten
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 4 nachten met ontbijt in een superior kamer (55-60 m²)
  • vlucht Brussel-Abu Dhabi heen/terug met Etihad inclusief ruimbagage en alle taksen bekend op 15/10/17 (volgens beschikbaarheid klasse T)
  • persoonlijke verwelkoming op de luchthaven van Abu Dhabi en privétransfers tussen de luchthaven en het hotel
  • toegangsticket voor het Louvre Abu Dhabi
Optioneel bij te boeken:
  • half pension (€ 244)
  •  vol pension (€ 410)
  • Diamond Lounge Brussels Airport (€ 32).
  • Facultatief: annulatieverzekering (4% op de totale prijs).
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.