Dubai: tussen wolkenkrabbers en palmbomen

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Het moderne Dubai biedt niet alleen een boeiend stadsleven, maar ook zon, zee, strand en een overdadige luxe. Geen wonder dus, dat steeds meer mensen de weg vinden naar de hoofdstad van het gelijknamige emiraat. Op deze citytrip verblijf je in een tophotel met uitstekende ligging en ga je op 3 boeiende excursies in en rond de stad.
 

Verblijf in het Sheraton Dubai Creek…

<div style="text-align: justify;">Hier geniet je van een sterrenbehandeling en service van wereldklasse. Laat je volledig in de watten leggen in de spa van het hotel, met een sauna, stoomruimte en massagebehandelingen. Het hotel is recent gerenoveerd en beschikt dan ook over alle faciliteiten om je een onbezorgd verblijf te bieden. De kamers bieden stuk voor stuk een fantastisch uitzicht en zijn ingericht met Wifi, safe, flatscreen tv, airco en een minibar.</div>
Hier geniet je van een sterrenbehandeling en service van wereldklasse. Laat je volledig in de watten leggen in de spa van het hotel, met een sauna, stoomruimte en massagebehandelingen. Het hotel is recent gerenoveerd en beschikt dan ook over alle faciliteiten om je een onbezorgd verblijf te bieden. De kamers bieden stuk voor stuk een fantastisch uitzicht en zijn ingericht met Wifi, safe, flatscreen tv, airco en een minibar.

Of in het Manzil Downtown

Dit prachtige hotel combineert de traditionele Arabische bouwstijlen met moderne architectuur. Alle kamers zijn uitgerust met een lcd-tv met satellietzenders, mineraalwater en thee- en koffiefaciliteiten. In de badkamer vind je badjassen, slippers en toiletartikelen. Geniet bij mooi weer ook van een heerlijk diner in Arabische stijl op het centrale binnenplein van het hotel.
<div style="text-align: justify;">Dit prachtige hotel combineert de traditionele Arabische bouwstijlen met moderne architectuur. Alle kamers zijn uitgerust met een lcd-tv met satellietzenders, mineraalwater en thee- en koffiefaciliteiten. In de badkamer vind je badjassen, slippers en toiletartikelen. Geniet bij mooi weer ook van een heerlijk diner in Arabische stijl op het centrale binnenplein van het hotel.</div>

Dubai, ‘The Golden City’

<div style="text-align: justify;">Bij deze groepsexcursie ligt de focus op het oude Dubai. Je maakt tijdens de rondrit een fotostop aan het iconische Burj al Arab Hotel, het Jumeirah paleis, de residentiële wijk & moskee, Al Bastakiya of het oude gedeelte van Dubai, en het museum in het Al Fahidi Fort. Daarna neem je de watertaxi voor een bezoek aan de kruidensouk.</div>
Bij deze groepsexcursie ligt de focus op het oude Dubai. Je maakt tijdens de rondrit een fotostop aan het iconische Burj al Arab Hotel, het Jumeirah paleis, de residentiële wijk & moskee, Al Bastakiya of het oude gedeelte van Dubai, en het museum in het Al Fahidi Fort. Daarna neem je de watertaxi voor een bezoek aan de kruidensouk.

‘Booming Dubai’

Op deze groepsexcursie maak je kennis met alle toeristische hoogtepunten van Dubai. Je bezoekt de Madinat Jumeirah Souk, en maakt een fotostop aan o.a. Palm Jumeirah & Atlantis The Palm, de Dubai Marina, Ski Dubai, Burj Khalifa & de Dubai Fountain.
<div style="text-align: justify;">Op deze groepsexcursie maak je kennis met alle toeristische hoogtepunten van Dubai. Je bezoekt de Madinat Jumeirah Souk, en maakt een fotostop aan o.a. Palm Jumeirah & Atlantis The Palm, de Dubai Marina, Ski Dubai, Burj Khalifa & de Dubai Fountain.</div>

‘Desert Wonder’ woestijnsafari

<div style="text-align: justify;">Ontdek de eeuwenoude Arabische gebruiken op een prachtige woestijnsafari, waar je een kamelenfarm bezoekt, gaat zandboarden op de duinen, je schrap zet voor dune bashing en na al dat plezier geniet je van een prachtige zonsondergang, gevolgd door een BBQ in het woestijnkamp.  </div>
Ontdek de eeuwenoude Arabische gebruiken op een prachtige woestijnsafari, waar je een kamelenfarm bezoekt, gaat zandboarden op de duinen, je schrap zet voor dune bashing en na al dat plezier geniet je van een prachtige zonsondergang, gevolgd door een BBQ in het woestijnkamp.  

Meer weten?

Vind jij Dubai de ideale mix tussen stad en strand, en wil je graag de stad leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
 

Exclusive Destinations
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

769

per persoon, inclusief vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten Brussel-Dubai met Emirates in Economy Class
 • Bagage
 • 2 nachten in het hotel Sheraton Dubai Creek of het Manzil Downtown in kamer & ontbijt
 • Halve dag “The Golden City” excursie met focus op het oude Dubai,
 • Halve dag “Booming Dubai” excursie met alle toeristische hoogtepunten van Dubai,
 • Halve dag “Desert Wonder” woestijnsafari met dune bashing en BBQ in het woestijnkamp,
 • Verwelkoming op de luchthaven,
 • Privé luchthaventransfers H/T
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde diensten
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.