'Grand Tour' van Vietnam

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Ontdek de hoogtepunten van Vietnam op deze 14-daagse rondreis. Je ontdekt de bruisende steden Hanoi en Ho Chi Minhstad, wandelt door het pittoreske Hoi An, bezoekt de kleurrijke bergvolkeren van Sapa en vaart door de Mekongdelta met een traditionele boot. Laat je dus volledig overspoelen door de Vietnamese cultuur, en laat je verbazen door de gastvrijheid van de bevolking, die leeft op een volledig ander ritme. 

Jouw reisschema

Dag 1

Hanoi

Aankomst in Hanoi en transfer naar het hotel. Met een riksja rijd je door de oude stadswijk naar het waterpoppentheater.
 

Dag 2

Hanoi - Hoa Lu - Hanoi

Tijdens een relaxte fietstocht ontdek je Hoa Lu. Terugrit naar Hanoi met onderweg een bezoek aan de tempels van de Dinhdynastie.
 

Dag 3

Hanoi - Lao Cai

Van het etnologische museum tot het Hoan Kiemmeer en het indrukwekkende mausoleum van Ho Chi Minh: Hanoi biedt voor elk wat wils. ’s Avonds word je naar het station gebracht voor het vertrek met de nachttrein naar Lao Cai (4 pers./ compartiment).
 

Dag 4

Lao Cai - Sapa

In de vroege ochtend breng je een bezoek aan één van de kleurrijke lokale markten waar de bergvolkeren hun producten aan de man brengen.
 

Dag 5

Sapa - Lao Cai - Hanoi

Een ochtendwandeling door de rijstvelden brengt je naar een traditioneel bergdorpje waar je het dagelijkse leven van de lokale bevolking van dichtbij ervaart. Je wandelt naar het bamboebos van Gian Ta Chai. Terugreis naar Hanoi met de nachttrein.
 

Dag 6

Hanoi - Halong

Na aankomst in Hanoi vertrek je meteen naar de Baai van Halong. Aan boord van een traditionele Jonk vaar je langs grillige kalksteenrotsen en lokale drijvende vissersdorpjes.
 

Dag 7

Halong - Hanoi - Danang - Hoi An

’s Ochtends heb je de tijd om te luieren op het dek. Na ontscheping rijd je terug naar Hanoi. Bij aankomst in Danang vertrek je onmiddellijk naar Hoi An.
 

Dag 8

Hoi An

Met zijn uitzonderlijk goed bewaarde handelshuizen in Japanse en Chinese stijl en met zijn pittoreske haven is het stadscentrum van Hoi An een streling voor het oog. In de namiddag maak je een boottocht op de Thu Bon rivier.
 

Dag 9

Hoi An - My Son - Danang – Hué

In de voormiddag bezoek je de archeologische site van My Son. De rit van Hué naar Danang via de Wolkenpas ligt bezaaid met spectaculaire vergezichten.
 

Dag 10

Hué

Een eindje van de Parfumrivier vandaan zijn er verschillende graftombes van de keizers van de Nguyendynastie terug te vinden, zoals die van keizer Tu Duc. In de stad zelf bezoek je de citadel, een elegant complex van paleizen, tempels, vestigingsmuren en grachten, geïnspireerd op de Verboden Stad in Peking.
 

Dag 11

Hué - Ho Chi Minhstad

Bij aankomst in Ho Chi Minhstad, maak je voor het eerst kennis met deze miljoenenstad.
 

Dag 12

Ho Chi Minhstad - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minhstad

In Tay Ninh bezoek je de grote en kleurrijke Cao Dai tempel. Je kan ook een kijkje nemen in het befaamde ondergrondse tunnelnetwerk van Cu Chi.
 

Dag 13

Ho Chi Minhstad - Bentre - Ho Chi Minhstad

Een tocht per sampan op de legendarische Mekongdelta is dan ook onmisbaar in dit programma. Zo beleef je het leven op en naast de rivier vanop de eerste rij.
 

Dag 14

Ho Chi Minhstad

Na een korte wandeling door de Chinese wijk Cholon ben je de rest van de dag vrij om je laatste souvenirs te kopen. Op het gepaste tijdstip brengt de chauffeur je naar de luchthaven voor je terugvlucht. 
 
TUI
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1806

per persoon, inclusief transfers
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Binnenlandse vluchten Hanoi – Danang en Hué – Ho Chi Minhstad met Vietnam Airlines
  • Alle transfers
  • Alle overnachtingen
  • 13x ontbijt, 10x middagmaal en 4x avondmaal
  • Alle vermelde bezoeken o.l.v. een Engelstalige gids
  • Toegangsgelden
  • Internationale vluchten 
  • Overige maaltijden 
  • Eigen uitgaven 
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.