Exclusief zeilevenement Les Voiles de Saint Tropez

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Les Voiles de St. Tropez is één van de grootste en mooiste zeilevenementen van de Middellandse zee, en markeert het hoogtepunt van de zomer aan de Côte d'Azur. Ongeveer 500 klassieke en moderne jachten strijden er in 6 klassen om de eer. En jij kunt het meemaken aan boord van de Star Flyer.

Les Voiles de St. Tropez

<div style="text-align: justify;">Van 29 september 2018 tot en met 07 oktober 2018 meren de mooiste zeilschepen van de wereld aan in de golf van Saint-Tropez. Je kunt ze daar van dichtbij gaan bewonderen tijdens het jaarlijkse zeilevenement “Les voiles de Saint-Tropez”. De rijken der aarde komen per helikopter aangevlogen, en fotografen verdringen zich om de mooiste beelden vast te leggen. Het grote publiek verzamelt aan de oever voor de optocht van de bemanningsleden, en op het water gaat natuurlijk de beroemde zeilrace (de “regatta”) door.</div>
Van 29 september 2018 tot en met 07 oktober 2018 meren de mooiste zeilschepen van de wereld aan in de golf van Saint-Tropez. Je kunt ze daar van dichtbij gaan bewonderen tijdens het jaarlijkse zeilevenement “Les voiles de Saint-Tropez”. De rijken der aarde komen per helikopter aangevlogen, en fotografen verdringen zich om de mooiste beelden vast te leggen. Het grote publiek verzamelt aan de oever voor de optocht van de bemanningsleden, en op het water gaat natuurlijk de beroemde zeilrace (de “regatta”) door.

Maak het mee vanop de eerste rij

<div style="text-align: justify;">Om het helemaal exclusief te maken, hebben we een plekje voorzien om dit prestigieuze zeilevenement mee te maken vanop de eerste rij. En dat mag je letterlijk nemen, want je verblijft zelf op een luxe zeilschip, de Star Flyer. Je maakt een achtdaagse cruise over de Middellandse zee, met een tussenstop in Saint-Tropez om dit exclusieve spektakel mee te beleven.</div>
Om het helemaal exclusief te maken, hebben we een plekje voorzien om dit prestigieuze zeilevenement mee te maken vanop de eerste rij. En dat mag je letterlijk nemen, want je verblijft zelf op een luxe zeilschip, de Star Flyer. Je maakt een achtdaagse cruise over de Middellandse zee, met een tussenstop in Saint-Tropez om dit exclusieve spektakel mee te beleven.

Onderdeel van een 8-daagse cruise

<div style="text-align: justify;">Je vliegt op 29 september 2018 vanuit Brussels Airport naar Nice, transfer naar Cannes is voorzien. Daar ga je aan boord van viermaster de Star Flyer voor een achtdaagse reis langs de mooiste plekken van de Middellandse Zee: Lerici, Portoferraio, Palombiaggia, Bonifacio, Alghero, én Saint-Tropez. Daar je voor anker in deze prestigieuze havenstad, waar op hetzelfde moment de mooiste zeilschepen uit alle hoeken van de wereld zich aan het publiek presenteren. Na een overnachting in Saint-Tropez, vaar je terug naar Cannes om van daaruit huiswaarts te keren.</div>
Je vliegt op 29 september 2018 vanuit Brussels Airport naar Nice, transfer naar Cannes is voorzien. Daar ga je aan boord van viermaster de Star Flyer voor een achtdaagse reis langs de mooiste plekken van de Middellandse Zee: Lerici, Portoferraio, Palombiaggia, Bonifacio, Alghero, én Saint-Tropez. Daar je voor anker in deze prestigieuze havenstad, waar op hetzelfde moment de mooiste zeilschepen uit alle hoeken van de wereld zich aan het publiek presenteren. Na een overnachting in Saint-Tropez, vaar je terug naar Cannes om van daaruit huiswaarts te keren.

Het schip: de Royal Clipper

<div style="text-align: justify;">De Royal Clipper is het grootste echte zeilschip dat ooit werd gemaakt. Aan boord van dit schip voel je in elk detail van de inrichting de nostalgie en romantiek van vervlogen zeemanstijden, maar wel met het comfort van een modern schip. Er kunnen maximum 227 opvarenden mee. De sfeer aan boord is heerlijk ontspannen en luxueus. Op het schip vind je drie zwembaden, een bibliotheek, een restaurant, twee bars en verschillende soorten kajuiten. Uniek is de Captain Nemo lounge, waar je bij het genot van een drankje naar het onderwaterleven kunt kijken. </div>
De Royal Clipper is het grootste echte zeilschip dat ooit werd gemaakt. Aan boord van dit schip voel je in elk detail van de inrichting de nostalgie en romantiek van vervlogen zeemanstijden, maar wel met het comfort van een modern schip. Er kunnen maximum 227 opvarenden mee. De sfeer aan boord is heerlijk ontspannen en luxueus. Op het schip vind je drie zwembaden, een bibliotheek, een restaurant, twee bars en verschillende soorten kajuiten. Uniek is de Captain Nemo lounge, waar je bij het genot van een drankje naar het onderwaterleven kunt kijken. 

Geïnspireerd?

Klaar om volle koers te zetten naar Saint- Tropez om samen met de jetset je favoriete schip toe te juichen? Vraag ons gerust vrijblijvende informatie.

Footprints
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2979

vol pension, inclusief vluchten
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Vlucht Brussel – Nice h/t met Brussels Airlines (T/L-klasse)
  • Transfers
  • Cruise in vol pension
  • Havengelden en BTW.
  • Persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisverzekering
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.