Actieve adults only in Lapland

Actieve adults only in Lapland

  • € 1515

  • Geen transport inbegrepen

  • p.p. - 5 nachten

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Leef je tijdens dit adults only arrangement volledig uit tijdens langere uitdagende sneeuwsafari's. Je verblijft in Ounasvaaran Lakituvat Chalets, kwalitatief hoogstaande chalets waar je ongelofelijk zal genieten van de sfeer en het comfort. rustig gelegen, bovenaan de Ounasvaaran heuvel, op 5 minuten wandelen van de skipistes en het netwerk met langlauf loipes. Geniet er na de safari's van het Santasport center met sportfaciliteiten, binnenzwembad, wellness en spa op 500 meter. Sky Hotel met zijn gastronomisch restaurant is 2 minuten wandelen. In het Sky & View restaurant worden ontbijt en diner geserveerd.

 

 

Activiteiten

Tijdens dit arrangement zijn onderstaande activiteiten inbegrepen. Termische kledij wordt voor de volledige periode voor jullie voorzien.

- 5u Lappish lunch break safari(sneeuwscootertocht, ijsvissen en outdoor lunch)
- 3u aurora floating evening safari(begeleid drijven op open water)
- 3u Snow Trail husky safari 
- 5-6u Snowmobile safari to the kingdom of snow and ice(sneeuwscootersafari naar het SnowHotel met traditionele lunch)

 

Logies

Het domein bestaatr uit 24 chalets(min. 2 volw./max. 6 volw.) met 2 onder 1 dak en genoeg afstand van mekaar om echt te kunnen spreken van privacy. De chalets zijn 67m² groot en beschikken over 2 slaapkamers met 2 bedden en een mezzanine met nog eens 2 bedden. Daarnaast zijn ze ingericht met een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met open haard, TV, radio met CD-speler, HDMI kabel, draadloos internet, 2 badkamers waarvan 1 met sauna, een wasmachine en een droogkast. Brandhout en sledes voor de kinderen zijn steeds aanwezig.

 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

- privé transfer heen/terug luchthaven Rovaniemi - Lakituvat Chalets met onderweg een stop aan de supermarkt en aan het safarihuis voor het ophalen van de thermische kleding.
- 4 overnachtingen in een chalet voor max. 6 personen
- half pension van het diner de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag.
- safari's volgens bovenstaand programma
- thermische kledij voor de volledige periode en Engelstalige gids tijdens de safari's.
 

Exclusief

- vluchten
- niet vermelde maaltijden
- verzekeringen

Meer informatie

- de safari's worden steeds uitgevoerd met 2 per sneeuwscooter/slede.
- In de safari's is steeds de nodige thermische kledij, het nodige materiaal en een Engelstalige gids inbegrepen. Voor de sneeuwscootersafari is ook inbegrepen: benzine, de huur van de scooter en omniumverzekering met max. franchise van € 900 per scooter. De franchise kan verminderd worden indien u ter plaatse een verzekering afsluit van € 15/persoon. U verminderd de franchise dan naar € 150/schadegeval. 
- Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar. Een geldig rijbewijs is steeds verplicht.
- Indien de kinderkorting wordt toegepast reizen de kinderen bij een sneeuwscootersafari in een slee achter de scooter van de gids. Een kind moet minimum 140 cm groot zijn om op een sneeuwscooter te mogen plaatsnemen. In dit geval betaalt het de prijs van de volwassenen.
- Omwille van de trillingen wordt het zwangere vrouwen afgeraden om een sneeuwscootersafari te ondernemen
- Indien de weersomstandigheden of de veiligheid van de deelnemers het vereisen kan het programma altijd aangepast worden.
 
  • Gallia

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Actieve adults only in Lapland

Actieve adults only in Lapland

  • € 1515 p.p. - 5 nachten

Vraag een offerte aan
Wim helpt je graag verder
Wim helpt je graag verder

Wim helpt je graag verder

Selectair Reizen Staelens

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Florimond Leirensstraat 4
9230 Wetteren